Когато харесате имот и искате да го видите, ние ще организираме оглед в удобно за вас време – това може да бъде дори вечер след работното ви време или през уикендите при възможност от страна на собственика и с предварителна уговорка с отговорния брокер!
Имаме готовност да провеждаме видео огледи и да ви показваме имотите от дистанция с видео връзка по вайбър или скайп.
Важно! По време на извънредната епидемична обстановка огледите се извършват при максимални мерки за сигурност. Във връзка с това, нашите брокери ще могат да ви кажат дали и кога е възможно да посетите имота лично.


При оглед или среща в офис ще ви осигурим предписаните от здравните власти средства за хигиена и защита. Препоръчително е да си носите дезинфектант или ръкавици, както и да спазвате дистанция.
Молим ви да не идвате на огледи и срещи, ако не се чувствате добре. Запазваме си правото да не провеждаме огледи и срещи с лица, които имат видими признаци на респираторно заболяване.

Агенция за Недвижими Имоти „Имоти София Област“, предоставя следните услуги:
БЕЗПЛАТНО ще Ви консултираме относно въпросите свързани с покупко-продажба, отдаване под наем, финансиране, юридически казуси, подготовка и изготвяне на документи (скици/схеми от Агенция по Геодезия и Кадастър, НАП, областни, общински администрации и други)

тел.: +359 883 969 180
гр. Костинброд, ул. Детелина 1и
e-mail: info@imotisofiaoblast.com